logo

Werkwijze

Het Ontwerp

Bij het ontwerpen van een website wordt altijd van uw eigen huisstijl uitgegaan.
De website is uw visitekaartje op internet en moet daarom dezelfde sfeer en kwaliteit van uw bedrijf uitstralen.
Daarom is het van belang om samen tot een zo goed mogelijke weergave te komen. Uw logo, de huiskleuren en lettertypen worden aan de hand van vele voorbeelden zorgvuldig gekozen en alles wordt op elkaar afgestemd.

Om uw doelgroep een goede indruk te geven van uw bedrijf, wordt de informatie gecombineerd met foto’s en/of afbeeldingen, die evt. door ons verzorgd kunnen worden. Op deze manier wordt er in overleg met elkaar de juiste sfeer gecreëerd.

In “het plan” wordt verder op deze afstemming ingegaan.

Het plan

Als eerste stap wordt samen met u uitgebreid het uiterlijk ( aangepast aan uw huisstijl), het aantal pagina’s, de doelgroep en verdere mogelijkheden, zoals eventuele formulieren van de site besproken en bepaald. Welke uitstraling moet de site krijgen, zakelijk, flitsend, stijlvol of juist “romantisch”?
Verder wordt afgesproken op welke manier alle teksten,logo’s en foto’s, worden aangeleverd, liefs digitaal waardoor de uiteindelijke prijs laag gehouden kan worden, en/of er nog digitale foto’s gemaakt moeten worden.
Ook het verzorgen van uw domeinnaam wordt besproken en evt. geregeld. Dit is tevens het moment om een begroting te maken van de kosten, zodat u niet voor een verrassing op het einde komt te staan.

Met alle verzamelde gegevens kan stap twee gemaakt worden, en er gestart worden met het maken van een voorbeeld van uw site. Aan de hand van dit voorbeeld zullen belangrijke aanpassingen worden besproken, en zal de eventuele offerte getekend worden.

Na een akkoord volgt stap drie ; de website zal langzaam gestalte gaan krijgen en voor hetgene dat al “klaar” is, zal geregeld uw goedkeuring gevraagd worden, d.m.v. een voorbeeld op internet. U kunt zodoende tijdig op- en aanmerkingen maken waardoor er wijzigingen gemaakt kunnen worden, voordat de site volledig klaar is. Gemiddeld moet u 3 tot 4 weken hiervoor rekenen, natuurlijk mede afhankelijk van de grootte van de site.

Als vierde stap wordt na een volledige goedkeuring van uw kant kan de site geplaatst en in gebruik worden. De website wordt meteen bij een tiental zoekmachines aangemeld. De site wordt tevens voorzien van een teller, zodat u het aantal en het gedrag van uw bezoekers kunt “meten”.

Als stap vijf kunt u het onderhoud van uw site zien.
De bezoekers van uw website verwachten actuele informatie en een regelmatig bijgewerkte gegevens. Paradog Webdesign houdt uw website graag up-to-date. Indien u na het plaatsen van uw website bij ons een service-contract afsluit heeft u de mogelijkheid tegen relatief gezien geringe kosten uw website regelmatig te voorzien van actuele informatie.